Ptuj.10kV droge transformator-testDe fabrikant leert u hoe u de werkefficiëntie kunt verbeteren

  • vrijgavetijd:2022-05-28 08:41:07
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:506
  • Korte omschrijving:

    Ptuj.,Als niet aan bovenstaande bepalingen wordt voldaan, moet het probleem van de droogte worden opgelost. In het algemeen is

Artikel inhoud

Als niet aan bovenstaande bepalingen wordt voldaan, moet het probleem van de droogte worden opgelost. In het algemeen is het goed om de centrifugale ventilator gedurende een periode te bedienen. Controleer de netheid van de transformator. Als er te veel stof wordt gevonden, moet het worden geëlimineerd om de ventilatie binnen te houden en isolatie penetratie te voorkomen. Let met name op het reinigen van de isolatoren van de krachttransformator en de bovenste en onderste uiteinden van de wikkelingsweerstand installatie. Draagbare centrifugale ventilator of droge luchtcompressie of N moet worden gebruikt om het stof in de binnenruimte te reinigen die niet gemakkelijk te bereiken is, zoals ventilatieleiding, en er mag geen vuil zijn.

Verspreiding van het geluid van droge transformator

Ptuj.Hoe maak je olie voor olie ondergedompelde transformator?

Als de transformator op volle kracht werkt,Ptuj.Droge transformator 400KVA, heeft hij een grote reactieve lading nodig. Deze reactieve belasting wordt geleverd door het stroomvoorzienings- en distributiesysteem. Als het volume van de transformator te groot is, zal het niet alleen de initiële investering in het project verhogen, maar ook de transformator op volle lading of lading voor een lange tijd laten werken het aandeel van het volledige verlies van de lading, noch wetenschappelijk.

Los Mochis.De elektrische transformator is een geïdealiseerde ondersteunende faciliteittransformator voor een middenkast en een hoogspanningskast in het huidige stadium en kan worden uitgerust met een veiligheidsscherm volgens verschillende waterdichte kwaliteiten. Het is van toepassing op belangrijke of unieke natuurgebieden zoals gebouwen met meerdere verdiepingen, handel, luchthavens, tunnelbouw, chemische bedrijven en fabrieken.

Het hele proces van het ophangen van de kern van droge transformator is kritischer, en er zijn vele situaties waar de ophanging van de droge transformator bijzondere aandacht aan moet besteden. Daarom moet de ophanging van de kern van droge transformator worden uitgevoerd overeenkomstig bovenstaande zaken, om de veiligheid van droge transformator te bevorderen!

Wanneer de fabrikant van de transformator monsters uit de auto-olietank, na het openen van de afdichting, gebruik de gereinigd en gedroogd rubber stop op de olie. Tegelijkertijd, klemmen van de branch pijp met uw duim, en losmaken van uw duim om de olie in de pijp te krijgen,


Ptuj.10kV droge transformator-testDe fabrikant leert u hoe u de werkefficiëntie kunt verbeteren



In het dagelijkse leven hebben we een bepaald inzicht in de optische golflengte van de olie ondergedompelde transformator.

Principe van stapsgewijze droge transformator: de stapsgewijze droge transformator is een component die dienovereenkomstig lage communicatie wisselspanning,Ptuj.315 prijs van droge transformator, grote stroom en kleine karakteristieke impedantie omzet in hoge communicatie wisselspanning kleine stroom en grote karakteristieke impedantie. Wanneer er een wisselstroom in de oorspronkelijke spoel is, zal de communicatie AC magnetische flux worden veroorzaakt in de transformatoren (of magnetische kern), waardoor de magnetische inductiespanning in de primaire spoel ontstaat. (of actueel).

Het wordt meestal veroorzaakt door onredelijke installatie of ineffectieve afdichting. Polymere composietmaterialen kunnen metalen materialen, porselein, gelaagd glas en andere materialen zeer goed binden, zodat het drukbeheer van olielekkage wordt bereikt.

kennisHoeveel kost de transformator?

Bij het verlaten van de fabriek zijn de productie en verwerking niet soepel en de afdichting is slecht. De gemeenschappelijke fout van olielekkage zal worden veroorzaakt nadat de olie transformator is verzegeld voor een periode van tijd.

Vermijd de belading van de transformator: als de belasting op lange termijn werkt, zal het leiden tot het schillen van solenoïde spoel, trage veroudering van de isolatie, kortsluiting tussen dozen, kortsluiting van twee kleuren of kortsluiting tot grondbreuk en ontbinding van olie.


Ptuj.10kV droge transformator-testDe fabrikant leert u hoe u de werkefficiëntie kunt verbeteren



lekkage van olie bij loopflens

TestmethodeIn het dagelijkse leven hebben we een bepaald inzicht in de optische golflengte van de olie ondergedompelde transformator.

Wat is de oorzaak van het uitvallen van de centrale transformator?

Wat is de belangrijke rol van de transformator

Ptuj.Om het experiment van de energie-transformator-olie beter uit te voeren, en het oliemonster voor vereenvoudigd experiment mag niet minder zijn dan kg.

De overbelasting op lange termijn van de transformator zal langzaam leiden tot het schillen en de isolatie van de spoel, wat resulteert in kortsluiting tussen spoelen, tweekleurenkortsluiting of kortsluiting op de grond, wat resulteert in de ontbranding van de transformator. Daarom moet de isolatie-comprimerende kracht van de transformator vóór installatie en exploitatie worden getest en is overbelasting niet toegestaan in het hele werkingsproces.

Elektrische transformator

Ptuj.Overige productinformatie
  • Venray.kgmHydraulische instapbrug fabriekVeranderingen in de marktstructuur

    Venray.kgmHydraulische instapbrug fabriekVeranderingen in de marktstructuur

  • Malahid.kgmMobiele hydraulische hefbrughoeveel

    Malahid.kgmMobiele hydraulische hefbrughoeveel

  • BruggenOblique hangend hindernisvrij hefplatformStreef naar uitmuntendheid

    BruggenOblique hangend hindernisvrij hefplatformStreef naar uitmuntendheid

  • Viguano.kgmInstallatie van een kleine liftLeg de belangrijkste punten uit waarmee rekening moet word

    Viguano.kgmInstallatie van een kleine liftLeg de belangrijkste punten uit waarmee rekening moet word

  • ErdFabrikant van hydraulisch hefplatformHandig en efficiënt

    ErdFabrikant van hydraulisch hefplatformHandig en efficiënt

  • CaenPrijs schaar hydraulisch hefplatformHoe productie te kiezen?

    CaenPrijs schaar hydraulisch hefplatformHoe productie te kiezen?

  • Laytown.kgmHydraulisch hefplatform met grote tonnageUiterlijk verwerkingswerk

    Laytown.kgmHydraulisch hefplatform met grote tonnageUiterlijk verwerkingswerk

  • Kisvarda.Vast elektrisch hydraulisch hefplatformVerschillende testmethoden gelekt

    Kisvarda.Vast elektrisch hydraulisch hefplatformVerschillende testmethoden gelekt

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!